Arrangementen


Het Zwols Nieuwjaarscircus biedt u een unieke gelegenheid om het nieuwe jaar in stijl in te luiden met uw klanten, relaties, personeel of uw familie. Uiteraard is er in de pauze van de voorstelling verse popcorn, een suikerspin of een drankje te verkrijgen. Speciaal voor het Nieuwjaars Circus zijn er diverse arrangementen samengesteld. Of het nu gaat om 50 of 2500 personen, neem direct contact met ons op voor een passend voorstel


Koffie arrangement

Uw gasten worden ontvangen met verse koffie en een heerlijke muffin en voor de kinderen is er limonade. Ook in de pauze staat de koffie klaar en krijgen de kinderen naast limonade ook een vers bakje popcorn.


Borrel arrangement

Uw gasten worden in een aparte ruimte ontvangen. Hier serveren wij een welkomstdrankje en gaan rond met diverse kleine hapjes. Tijdens de pauze is de bar weer open en staan er nootjes op tafel.


Diner arrangement

Voor aanvang van de voorstelling worden uw gasten ontvangen in een aparte ruimte waar men kan genieten van een diner in buffetvorm. Tijdens de pauze staan in dezelfde ruimte de drankjes op u te wachten. Eventueel kunt u na afloop hier gezellig verder borrelen. Een ideaal arrangement voor uw personeelsfeest of nieuwjaarsborrel.


Champagne arrangement


Uw gasten worden in een aparte ruimte ontvangen. Hier serveren wij een heerljik glas bubbelende champagne en gaan rond met diverse kleine hapjes. Tijdens de pauze is de bar weer open en staan er nootjes op tafel.