HooggeŽerd Publiek!


Wij presenteren u: Het Zwols Nieuwjaars Circus

Een circus met allure
Prijswinnende Internationale circusacts
Spectaculaire dierenacts
Onvergetelijke Clowns

In navolging van het Kerstcircus Ahoy in Rotterdam vindt van donderdag 1 t/m maandag 5 januari 2009 het Zwols Nieuwjaarscircus plaats in de IJsselhallen Zwolle. Het internationale circus met artiesten van wereldformaat biedt een weergaloos programma voor jong en oud. Tientallen artiesten uit de gehele wereld reizen begin januari naar Zwolle en staan garant voor een spectaculaire circusvoorstelling.

De voorstelling is afgestemd op de hele familie en biedt een scala aan unieke optredens, zeldzame acts uitgevoerd door internationale artiesten, spectaculaire dierenacts en natuurlijk onvergetelijke clowns.

Groots circusspektakel
IJsselhallen Zwolle wordt omgetoverd tot een grote circustheater waarin de sfeer wordt neergezet van een gigantisch circus in wintersfeer. Een circus dat zijn weerga in de nabije omtrek niet kent. Tienduizenden Euregionale bezoekers worden verwelkomd in het Zwols Nieuwjaars Circus. Elke voorstelling kunnen er 4000 bezoekers genieten van een groots circusspektakel. Bezoekers zitten door de ronde opstelling van de tribunes allen dicht op de piste